Gæstebogen

Gæstebogen for Casablanca Hostel 2017-2023

16.6.17
Hej Casablanca!
9 friske jyder fra Mariager kommune vil gerne sige tak for en hyggelig overnatning/ophold her på Casablanca. Det er et hyggeligt sted hvor der er plads til alle. Pas på vi kan nemt finde på at komme igen en anden gang, – god sommer!! Margit Madsen + 8 venner.
18.6.17
Tak for herligt ophold på “Vandrerhjemmet”. Vi har nydt 2 dage på smukke Anholt med at cykle rundt og vandre. Bedste hilsen Peter og Marianne Ankarfeldt, Rørvig.
25.6.17
Hej Jørgen! Sikke en god ide med et hostel her på Casablanca. Vi har nydt et par dage, hvor vi har cyklet rundt, selvom vejret ikke har stået på sommersol. Vi kan sagtens finde på at komme igen, ligesom vi vil reklamerer godt for stedet. Mange hilsner Helga og Jens Sax, Bønnerup Strand.
Juni 2017
Tak for et “stormfuldt” møde med Anholt – God sommer. Finn og Lilian, Skanderborg.
2.7.17
Hej Jørgen! 1000 tak for et dejligt ophold og mange tak for den store hjælp med logi 🙂 God sommer til dig og Anholt. Heinrich og Anita, Slagelse – Tip Top sted.
28.6-4.7.17
Tak for et hyggeligt ophold på Casablanca/Anholt det var en stor oplevelse at stifte bekendtskab med denne ø, det er forhåbentlig ikke sidste gang. Familien Sten Langdahl, Kjellerup – ialt 15 personer.
3.7.17
Vippetur på båden, Død gråsæl på land, Vandretur i smuk natur, Anholt leve kan. Henning og Eva, Mogens og Kirsten.
Juli 2017
TAK for et dejligt ophold her på skønne Anholt. Vi ses 🙂 Mange hilsner Trine & Troels.
12.7.17
Stort tack fór en härlig vistelse på Anholt. Vi har bott bra på Casablanca. Familien Andersson/Svensson/Agerbjer/Andreassen, Sverige – ialt 12 personer.
15.7.17
Farvel og på gensyn til smukke og anderledes Anholt. Dejligt at få hele 4 dage herude midt i Kattegat…i godt vejr. Vi kommer igen en anden gang, og hyggeligt at hilse på dig Jørgen. Sommerhilsner fra fastlandet. Frederik og John Veng, Hadsund.
20.7.17
Tak for et dejligt ophold på Casablanca. Du er rigtig god til at skabe hygge omkring gæsterne Jørgen. Kærlig hilsen Seung Eun og Sven fra Århus.
22.7.17
Tak for et dejligt ophold i skønne omgivelser. Jeg vil klart anbefale stedet til andre 🙂 Venlig hilsen Lene Bjerre, Grenå.
23.7.17
Tak for 3 dage her 🙂 på denne specielle hyggelige ø og på dit hostel Jørgen. Kommer gerne igen. Mange sommerhilsner Søren & Lise, Michael & Connie, Grenå.
Juli 2017
Super hyggeligt 🙂 Dejlig modtagelse, fint værelse, ok ……naboer tæt på vinduet (udenfor) 🙂 men vi anbefaler gerne 🙂 god sommer – Allan & Jette.
2.8.17
Hej Jørgen! Tak for 2 dejlige dage, kommer gerne igen. Tak for din venlighed. Mvh. Helle/Pia
6.8.17
Kære Jørgen! Tak for fire gode overnatninger i det fine nye Casablanca Hostel. Beliggenheden er super. Huset er godt og funktionelt indrettet. Du er en meget behagelig og dygtig vært. Vi har nydt Anholt som vi kender rigtig godt fra mange tidligere besøg. Bedste hilsner og på gensyn. Jørn og Else, Grenå.
8.8.17
Hej Casablanca! Hyggeligt sted. Det har været godt at bo her og det har været hyggeligt. Vi kommer helt sikkert tilbage og vi vil klart anbefale det. Venlig hilsen familien Siggaard. Held og lykke fremover!
10.8.17
Hej Jørgen! Tak for 3 dejlige dage på jeres fantastiske ø. Vi har nydt opholdet og glæder os til at komme igen. Venlig hilsen Ruben, Jos, Ulla og Mia.
12.8.17
Tak for din måde at være på og den fine modtagelse i onsdags. Vi har haft en rigtig god oplevelse her på Anholt, men vi har også været heldige med vejret! mange hilsner fra Pia og Svend Erik, A’mar.
August 2017
Fint og flot natur! Der er ikke for meget plads til 2 i værelset. Jytte.
August 2017
Hej og Tack! Fór någna vundebara dagae häe. Här bor man perfekt o bra på alle säff o vis, o häla till at kommer gärna tillbaka, hoppas näste sommer. Love Anholt. Birgitta Dalksjö, Sverige.
3.9.17
Hej och tack! For några trevliga dagar med fint väder. Mvh. Bengt og Susanne Bengtsson med 2 venner fra Sverige.
18.10.17
Tak for et par dejlige dage. En rigtig hyggelig ø og et opholdssted med alt hvad man kan ønske sig. Casablanca mangler ikke noget og helt sikkert et sted der kan anbefales. Karin Bergen og Jacob Bjørn, Odense.

Fra Facebook:
30.5.17
Fint og simpelt. Utrolig venlig ejer, klart en seng jeg vil overnatte i igen. John Reyes, Netværks tekniker – 5 stjerner
Et rigtig dejligt sted, små værelser, men et dejligt stort fællesrum med køkken m.m. Helga Sax
– 4 stjerner
Lili Bay Jensen – 4 stjerner
Ava Shayan – 5 stjerner
2018
Hanne Kalhave – 5 stjerner
19.4.2018
Tak for et godt ophold.
Vi har nydt dagene med solskin fra morgen til aften.
Hilsen fra
Maibritt,Fyn
Helle, Avernakø
Lis, Avernarkø
27.4.2018
Tak for at vi måtte bo her
kh. Ella + familie (2 par med børn og morfar)
16.5. 2018
Tusind tak for at vi måtte bo her, for god behandling m.m. Vi kommer helt sikkert igen!
Hilsen fra arkivarerne fra Djursland/Norddjurs – 8 værelser
18.5.2018
Tak for nogle dejlige dage på Anholt og på dit vandrerhjem. På denne tid af året er her dejlig fredeligt, vandrerhjemmet er veludstyret og ligger godt og værten er flink og hjælpsom.Vi vil gerne komme igen.
MVH Inger og Finn fra Skanderborg
21.5.2018
Gisteren geland op EKAT (Anholt Fairfield) Vandaagvertrakken naar EKSS (Samsø Fairfield)
Find var de dag weer EHGG (Grøningen Holland) – 5 personer flyvende fra Kristianssand Norge
21.5.2018
Vi har haft en kanon dejlig pinse på Anholt. Været øen rundt og blevet overrasket over naturen – en stor oplevelse 20-25 km. i skoen pr. dag og solbrune arme. Et sted vi gerne vil tilbage til. Mange hilsner fra 2 vennepar fra Oevs og Odense.
30.5.18
Hej Jørgen!
Vi er to friske piger (68 og 71 år) Vi har haft det rigtig hyggeligt og sjovt her. Dejlig værelse og opholdsrum (køkken-stue) Hot natur hvor vi har lejet cykler og gåture. Dig: Jørgen er glad og imødekommende, alt i alt dejligt sted. Hedebølge.
M.v.h. Frida Rasmussen, Århus og Margrethe Kjærbo, Fredericia.
3.6.18
Hej Jørgen!
1000 tak for et par helt fantastiske dage i denne skønne bygning, vi ses snart igen.
De bedste hilsner Puk, Anders og Rolf ***** = 5 stjerner
4.6.18
Fantastisk vej. Øen rundt på ben. En god seng at sove i Zzzzzz
Tak for dejlig ferie. Marianne og Brian, Bullerup.
12.-15.6.2018
Hej Jørgen! Tak for nogle hyggelige dage på Casablanca og Anholt, som er et besøg værd. Det var vort første besøg på Anholt, men ikke det sidste!
Ove (Horsens), Ole og Nid (Thailand) og Vivi (Skiby)
17. juni 2018
Tack för oss! Fantastisk boende på fina Anholt. Jasmine & Staffan, Varberg
21.6.18
Tak for 3 gode dage på Anholt. Det var så vores 11. år på ø-ferie sammen. Spændende at opleve de danske øer. Signe og A.G.
24.6. 18
Tack for meget fine værelser hår!! Erik, Lisa, Selma, Kerstein Pontus från Varberg.
24.6.18
Anholt er ønskeøen! Ingeborg Christiansen
Det synes jeg også – Vi ses. E.W.
24.6.18
Tusind tack! Vi kommer gärner tillbaka!
Familien Rydén Lund / Upsala
4.7.18
Tack for två underbara dagar, det var det basta som hänt i år.
Kenneth og Birgit, Varberg
5.7. 18
Tak for et dejligt ophold, kh. Lotte og Henrik v. 4
14.7.18
Vi siger tak for 4 dejlige overnatninger her på casablanca. Vi har haft det skønneste varmeste vejr tænkes kan. Vi har oplevet orgelfestivalen, vandret til fyret og været på en guidet tur i ørkenen. Besøgt Kroen til stegt flæsk og persillesovs og Tanternes Hus. Vi har badet og nydt et skønt Anholt. Tak til Jørgen for dit dejlige velholdte Casablanca, vi håber det eksisterer i mange år fremover.
Kærlig hilsen
Charlotte Ballegaard, Svend og Elsebeth Skou.


15.7.18
Kære Jørgen
Tak for Casablanca Hostel – vi har haft nogle fantastiske dage her, og vi er så glad for at se hvordan du har forvandlet Casablanca til et hjem, det har været skønt at være tilbage og sjovt at “bo på dansegulvet”.
Held og lykke med det hele, kærlig hilsen Henrik og Tricia (tidligere ejere af Casablanca).
Rasmussen Pallesen var her , det var hygge!
Hyggelige fælles arealer og dejlig stemning. Tak for denne gang!
17.7.18
Tack Casablanca Hostel!!
Härliga, soliga dagar på ett vackert Anholt. Lugn och fantastisk start på vår semester. Hoppas på att komma tillbaka samma tid näste år !!
Önskar er en fortsat härlig sommar 2018.
Klem og kram från familien Forsberg, Göteborg
23.7.18
Hej Jørgen og Dorte!
Tak for denne gang, det har været dejligt, hyg jer! KH. Lone
24.7.18
Tak for smukke timer på Anholt og Casablanca!
Sascah og Klara
27.7.18
Tusinde tak for nogle fantastiske dage her på Anholt. Huset, beliggenheden og vejret var der intet at ændre på – PERFEKT!
Maibritt Hede, Odder
28.7.18
Kære Casablanca!
Ingen smukkere, poetisk, perfekt beliggende perle på Anholt kunne vi have ønsket os. Fedt sted, fedt service og så er det bare generelt fedt at have lært jer og Casablanca at kende. Vi kommer gerne tilbage til dette dejlige sted, hvor der er tid og plads til alt. I og Casablanca vil være i vores bevidsthed længe endnu og i vil altid ligge i vores oplevelsesbank. De kærligeste orange hilsner.
Århus telt rejse laug
1.8.18
Kære Casablanca!
Tak for hyggeligt ophold med en dejlig beliggenhed
+ Det har været så hyggeligt at vågne op på dette dejlige sted. Der er gode faciliteter og vi vil klart anbefale det til andre. Knus Nanna og Molly (16 år gamle) – Vi er altså fra indre København
Fantastisk sted – en fest 🙂 Anne
1.8.18
Kære Jørgen (Casablanca)
Dejligt sted du har, og vi håber lokalplanen falder ud til din fordel. Det er genialt med et vandrer hjem så tæt på færgen. Tak for denne gang. Mange hilsner fra Marie, Jens og Anette, Vanløse
2.8. 18
Kære Casablanca!
Jeg vil bare sige at det er et FANTASTISK sted med mange aktiviteter og flot natur. BEDSTE STED JEG HAR VÆRET PÅ!
K.H. Adrian
3.8.18
Tack för två hårliga dagar på fina Anholt och Casablanca!
Vi kommer tillbaka ….
Åse, Ann, Anki, Anna-Lena,Maggan, Lars och Patrik från Varberg
5.8.18
Tack för härliga dagar på Casablanca! Vi återkommer så gärna.
Eva o Birgitta från Varberg
7.8.18
Tak for 3 gode nætter på Casablanca og smukke blæsende/stille dage på Anholt. Tak til Jørgen for god hjælpsomhed – og alt godt fremover!
Bedste hilsener Søren og Anne-Marie, Frederikshavn.
7.8.18
Tusen tack for fantastiske härliga dagar på Anholt och Casablanca!
Vi kommer tillbaka!
Marielle Neander, Ingemar Anderson, Varberg
10.8.18
Tack för ett trevligt boende! Vi gillade Anholt, men det blev lite jobbigt att bli instängda på grund av vädret! Lisa m. barnen Saltsjö, Nacka, Sverige
10.8.18
Tusind tak for et uforglemmeligt ophold på jeres dejlige ø.
Vi har været rigtig glade for at bo her på Casablanca. Uformel, hyggeligt, afslappende og ikke mindst med stor hjælpsomhed og omsorg fra værten og hans hjælpere.
Vi håber virkelig du får lov at beholde dette dejlige sted – Vi var ikke kommet hvis vi ikke kunne have boet her.
Mange hilsner fra Aulle og Frida
11.8.18
Thank you very much. You were very kind.
Luids, Luca, Myuom, Ljuds Calthoore- Loones fra Belgien
13.8.18
2 hurtige og aktive dage på Anholt.
Inge + Birgit, Faxe og Næstved
13.8.18
Dejlig sted, et smukt sted at bo på.
M, K.-Å & A. Varberg
14.8.18
Det er fandme udmærket det her.
XX
15.8.18
Hvor er det fantastisk – og unddværligt med hostel/vandrerhjem på havnen. Det giver noget for enhver smag på øen, og Jørgen er den perfekte vært.
Fantastisk ophold, fantastiske muligheder.
Vær. 8, Bente
16.8.18
Skønt sted hostel såvel som Anholt. Skøn gåtur øen rundt, sælerne der kigger frem i vandet, kærlighedsstien hvor man er på toppen af alt, små rådyr og harer der kommer frem, skøn ørken. Ja flot flot natur.
Tak for denne gang Helle 🙂
16.8.18
Dejligt sted med dejlige senge bl.a. Vi har nydt spadsereture på stranden og i ørkenen, selvom afmærkningen fra “pælestien” ikke er for god, det kostede os måske 7 km. ekstra.
Hvem ved om ikke vi kommer igen. Liselotte og Henning
19.8.18
Tak for et dejligt sted!
Jørn Jensen, Vandrergruppen +45
23.8.18
Vi har haft en dejlig tur til jeres dejlige ø. Kan anbefales!
Lene, Susanne, Kaj, Jørn
23.8.18
1000 tak for et dejligt ophold. Dejligt sted: Casablanca, håber vi kan komme her mange år endnu. Kan varmt anbefales.
KH. Kai + Kristian


23.8.18
Jo, i morgen er det afgang kl. 08.00 med færgen.
Vi siger tak for nogle dejlige dage her på øen – men ikke mindst tak til Jørgen for god behandling og en dejlig måde at være på. Held og lykke fremover.
Mange hilsner fra Misse, Middelfart og Inger & Flemming, Høng
23.8.18
Tak for et godt ophold på Anholt! God modtagelse, gode senge, funktionelt køkken ……..
Mange hilsner fra Elisabeth og Else
27.8.18
Hej Jørgen! Tak for et par dejlige overnatninger, det var ret hyggeligt med vores fælles skoleforløb.
Mange hilsner fra Lene, Lis M. og Aage
18.-20.9.18
Tak for nogle gode dage på Anholt!
Sørten Eisenhardt & Kirsten Eisenhardt, Morten Frederiksen, Agnes Bjerre
30.9.18
Tak for et dejligt ophold.
Venlig hilsen Jette
16.10.18
Et dejligt sted at bo. En smuk ø. Tak for nogle dejlige dage med sol fra morgen til aften. Fantastisk badestrand.
Venlig hilsen
Anne og Benno
21.10.18
Tak for denne gang, det var en fornøjelse, ses måske igen!
Ole Stiig
21.10.18
Trætte i benene, matte i hovedet, Anholt var hvad vi troede.
Dejlig forlænget weekend i naturen.
Tak for denne gang
John og Lene Groth, Svendborg

22.4.19 Näste anholt, Anholt! J.W.

Mycket bra – allt man behöver finns. Værelse 8

25.4.19 Takk for et spennende opphold her på Anholt. Flott værelse og spennende omgivelser. Med hilsen fra Jeanette og Tom, Norge

13.5.19 Tak for et dejligt ophold her på Casablanca, tak Jørgen og Dorte for jeres hjælpsomhed. Rigtig skøn natur her på øen! Vi ses på hovedlandet til efteråret. Mange Hilsner Jette og Jens Erik, Assens

14.5.19 Thank you for your warm hospitality and your beautiful and peaceful island. Avline og Renior, Frankrig

17.-19. juni 2019 Tak for et dejligt ophold her på Anholt. Vi har gået og set og oplevet en masse. Herligt! Casablanca hotel/hostel har været en fin og særlig oplevelse – tak for det til hr. og fru boss. Birthe og Svend Aage Christiansen, Randers

21.-23 juni 2019 Tak for et spændende ophold, vi har nydt den fine strand og de skønne omgivelser, her har været godt at bo, – mangler intet. Helle og Søren, Birthe og Kaj Vingaard

29.6.19 Tusind tak for en dejlig oplevelse, der er en masse dejlige omgivelser. Jeg Elin har aldrig været på Anholt før men det har været dejligt og et dygtig værtspar Dorte og Jørgen. Tak for det. Venlig hilsen Elin Nielsen og Jørn Marker Trustrup

29.6.19 Tusind tak for et hyggeligt ophold og glædeligt gensyn med Anholt. Vi har hygget os på Casablanca, og glæderos allerede til ankomme igen. Ha´en rigtig god sæson. De bedste hilsner fra Anja, Kamille, Trine og Camilla

30.6.19 Tack for en underbart hærlig helg! Har firat en 60 åring på denna dejlige ø! Med Cykeltur, smørrebrød, snaps, och Tuborg, med goa salta bad i ettunderbart havsbatten. Tack Anholt! Hoppas vi ses igen! Hælsimingar Jørgen  og LisbethLind, Viktor Lind, Ida Sämgård. Bålfolket: Claes & Frida, Julia & Frederik, Samantha & Samuel

30.6.19 Tusind tak foret stort døgn her på her på  Casablanca – /Orakelbar var super! God sommer Karin og Morten

1.7.19 Synes virkelig at Casablanca er fedt indrettet, super hyggeligt, tjekket og rent. Min datter sagde i går aftes at hun allerede følte sig hjemme. Ejner

4.7.19 Kære Dorte og Jørgen. Tusind, tusind tak for nogle fantastisk dejlige dage. I er et par dejlige mennesker som forkæler os alle og viser stor omsorg for os. Tak for det. Vi har boet i nr. 15 og det har været SÅ fint. Vi håber i får en rigtig dejlig sommer. Store KNUS til jeg begge fra August, Henrik, Jan og Lis fra Thisted. Også mange varme hilsner til jer fra Mikkel Jan

6.7.19 Kære Dorte og Jørgen! Lone og Palle fra værelse 1 vil sige jer tak for denne gang. I er to venlige og rare personer, med en utrolig venlighed og meget hjælpsomme, som samtidig mærkbart brænder for Casablanca. Det har været nogle yderst fantastiske dage på denne dejlige ø Anholt og Casablanca Hostel er et sted vi helt bestemt vil anbefale andre, og vil besøge igen. Jeres gode faciliteter, hyggelige opholdsrum, gode fine og rene værelser. (Super) Vi har nydt hver en dag også tak til dig Jørgen for tippet til kærlighedsvejen det var en super dejlig tur langs vandet og fantastisk høje og landskab som snoede sig i den vilde natur. Rigtig god sommer til jer begge. Lone og Palle

Tusind tak for et super ophold, her på Casablanca! Skønne forhold. God sommer.  Andreas og Therese

12.7.19 Hej Dorte og Jørgen! Tusind tak for denne gang, tror bestemt ikke det er sidste gang, vi har råhygget os, og børnene endnu mere. Vi ses Mathia & Kathrine. Anton, Thilde og Ida – os fra Hemmed

17.7.19 Tack! for en trevlig vistelse i Casablanca. Vi återkommer gárna! Susanna Matz, Henrik Larsson Sverige

19.7.19 Tak for denne gang, det går ikke 14 år endnu en gang før vi vender tilbage til Anholt. Luna & Co

21.7.19 Tusind tak for et skønt ophold, fantastisk sted i har her 🙂 Mia, Nana og Rikke

22.7.19 Vi følte os “hjemme” hos jer i Casablanca! Tak for denne gang, når der står Anholt i vores ferieplan igen, vil vi gerne bo hos jer igen! Palle og Annemette

28.7.19 Tak for denne gang, vi ses igen til næste år. Bassam København Ø

Hej Casablanca! Jeg elsker dette sted. KH Adrian

Hej Jørgen og Casablanca! Tak for to fantastiske dage på Casablanca og skønne Anholt. Adrian, Ødge, Isak, Emilia, Anne-Sofie, Kristine og Jimmi fra København, Vesterbro.

3.8.19 Tak for god behandling Frederik og Charlotte, Østerbro København

6.8.19 Ich leibe Anholt, Es ist so wunderschön bei euch!

7.8.19 Kære begge to! Tak for nogle fantastiske dage hos jer og jeres fantastiske gæstfrihed gjorde meget indtryk på os. Kurt, Lilian, Katrine og Anna. NB. Tak for lån af puden til golfbilen kh. Katrine

Tak for et godt ophold. Hilsen familien Blach

10.8.19 Tak for vi måtte være på jeres fantastiske sted. Indtil nu har “Casablanca” altid mindet om en af de bedste film, der nogensinde er lavet. Nu tænker jeg på Anholt, hvergang ordet strejfer min hjerne. Fortsat god sommer! Familien Hansen – Lerhard

11.8.19 Tak for et dejligt ophold og stor gæstfrihed. Hilsen Preben og Anna Thomsen

August 2019 Mange tak for denne gang. Et hyggeligt sted, stille og roligt. Tak for jeres gæstfrihed. Mogens og Birthe Juul

August 2019 Tak for nogle dage på jeres lille ø. Som øbo er det fantastisk at besøge andre øer og i har været en fornøjelse at lære at kende. Kærlig hilsen Peter og Mariann fra Fanø

23.8.19 Tak for nogle dejlige dage på jeres hyggelige Hostel. Vi har nydt øen og jeres gæstfrihed. Mange hilsner Jesper og Susanne

29.8.19 Tak fo 2 dejlige dage her på Casablanca og hyggestunder med de andre beboere. Vi har også nyd naturen rundt på Anholt. Mange hilsner Torben og Anette

28-30 aug. 2019 I två dygn har vi varit hos er på Anholt. Så mysigt! Nästen inge menisker, tyst, vackert vider, regn, storm. Vi har cyklet och åkt golfbil! Tack o på återseende! Johanna & Truls, Värmdö

30.aug. – 1. sept. 2019  – Anholt Marathonløb 2019 Vi var 4 gutter fra Sjælland, som alle 4 for første gang besøgte Anholt – hvilken oplevelse og fornøjelse. Afgjort ikke sidste gang det sker. Vi var her i  forbindelse med Anholt Marathon, hvilket havde 10 års jubilæum i år. En helt fantastisk tur ud gennem ørkenen og tilbage til Anholt By og videre på den vestvendte del af øen på de sidste 21km. Uomtvistelig ikke sidste gang jeg løber her 🙂 Adam, Henrik, Christian og David

 

16 gæster fra Løbeklubben FAK 66 Frederikshavn 31.8.19

1.9.19 Vi er 4, der aldrig der aldrig har besøgt Anholt. Casablanca er alletiders sted. Vi har haft et fantastisk ophold og kommer igen. Hanne Gadmer, Kolding

Vi takker for en skøn overnatning og gæstfrihed! Camilla Goul Bach

26.9.19 Mange tak for nogle herlige dage her på Casablanca og Anholt “udenfor sæsonen”. Jeg kommer tilbage! Bedste hilsner Anders

29.9.19 Vi en kort/cykelklub på 8 personer, hvor 5 af os aldrig har været på Anholt før, der har haft et par dejlige dage her på øen. Vi cyklede rundt i går og har set en masse af den utrolige dejlige og specielle natur. Vi har hygget os her på Casablanca, hvor vi har været heldige at have haft det hele for os selv. I aftes nød vi vores middag på kroen og er nu ved at gøre os klar til at skulle med færgen tilbage til fastlandet. Vi kommer gerne igen i sæson. Tak for denne gang. Irene Pedersen og venner

16.10.19 Kære Jørgen og Dorte! Tak for et fantastisk ophold på jeres skønne vandrerhjem. Vi har virkelig nydt at bo her og været glade for det hyggelige køkken og værelse samt terrasser og bade. Vi ser frem til at komme igen næste år! KH. Randersslænget

Oktober 19 Kære Jørgen og Dorte! Tak fro et fantastisk ophold på jeres fantastiske vandrerhjem. KH. Lis, Karl Arne, Cecilie og Mads

23.5.20 Kære Dorthe og Jørgen! Tusind tak for gæstfrihed og skønt ophold med corona hensyn. John og Kirsten, Bryrup

1.6.20 Kære Dorte og Jørgen! Det er med vedmod at sige farvel til jeres fantastiske hostel……… Vi er blevet mødt med smil og venlighed, pænt hyggeligt og velindrettet hostel, hvor der forefindes alt til at gøre ferien vellykket. Vi anbefaler stedet til andre 🙂 Mange hilsner Marianne og Susanne

4.6.20 Kære Dorte og Jørgen! Tak for et dejligt ophold. Her er alt hvad der skal til, inklusiv gamle minder-opfriskning. We´ll be back. Kærlig hilsen Christian og Hjørdis

5.6.20 Kære Dorte og Jørgen! Tak for et fantastisk ophold fra 2/6-5/6-20. Vi har cyklet meget rundt på øen og de grusveje giver ondt i “gumpen”. 1. gang på Anholt og vi har set en masse – skøn ø – smukkestrande -flot vand – I har et dejligt sted med alt hvad man behøves. Kh. Knud og Conny

7.6.20 Tak for en skøn weekend på “jeres” ø. Et dejligt sted med alt hvad der skal være. Kari Klausen

7.6.20 1000 tak for et dejligt ophold her på Anholt! Selvom vejret ikke var med os, har det været en fornøjelse at besøge øen. Mange hilsner Mathias og Danna

14.6.20 Kære Dorte og Jørgen! Skønt “kig” her på øen!! Dejligt endelig at se , hvor du bortførte Dorte hen Jørgen. Og vi forstår til fulde, at hun faldt for øen. Skøn weekend – lækre hummere , golfvognskørsel inc. ambulancekørsel, herlige anekdoter om Grønært, Helle Rossen o.s.v. Knus Bo og Bessie

19.6.20 Tusind tak for et super ophold. Det er et fantastisk vandrehjem at bo i, og skønne mennesker i er. Tak for hjælpen til Jan håber vi ses en anden gang. KH Monia og Jan

Kære Dorte og Jørgen! Tak for endnu nogle dejlige dage på jeres skønne sted. Vi glæderos til at komme igen. Kærlig hilsen Tilde Rose og Momse

Tak for et dejligt ophold, skønt sted, dejlige værelser, vi har nydt det. Yrsa og Ruth

Tak for et skønt ophold, det er ikke sidste gang vi kommer Dorte og Mille ps. Tak for behageligt værtspar – det føles som at være hjemme!

30.6.20 Tak for 4 dejlige dage med godt vejr og gæstfrihed. Anholt har endnu engang vist sig fra den bedste side /Steen & Connie

3.7.20 Tusind tak for et skønt ophold, 35 år siden sidst og så bo i sin gl. arbejdsplads “Restaurant Anholt Havn” Må ike håbe det kommer til at gå yderligere 35 år, så er fruen 90 år….. Her er dejligt at være – Man føler sig hjemme med det samme – Tak for det, de bedste hilsner Henriette B

4.7.20 Tak for et dejligt ophold! Det har været en stor fornøjelse at gense “barndommens land” nemlig fyret fra 1960-1962. Det har været rigtig godt at bo ho jer! Alt fungerer og i er rumlige!! PoulErik, Inga, Willy og Elise

Tusind tak Casablanca! To fede uger hos jer! Elsker stedet! Adrian

6.7.20 Tusind tak for nogle dejlige dage på Anholt! Tusinde tak for ekstrem godt værtsskab her på casablanca! Mvh. Gitte og Kåre

6.8.20 Mange tak for nogle gode dage, god service og atmosfære, dejlig afslappet. Max, Helle, Lis og Jan

8.8.20 Tak for dejlige dage her på Casablanca. Tak til Jørgen og Dorte for godt humør, stor hjælpsomhed, fin service med avisen bragt til døren. Vi kommer gerne igen. K.H. Ole og Hanne

9.8.20 Vi kommer også gerne igen, et super dejligt sted i har banket op her!! I får alle de glade smileys vi overhovedet kan give, og selv vejret gjorde pludselig Anholt til et tropisk paradis! (Vær. 8) K.H. Lone og Anne Mette

10.8. 20 Fantastiske Anholt. Tak for nu – det trængte vi til. Ses næste år. Jakob og Charlotte

12.8.20 Tusind tak for et godt ophold derhos jer på dette skønne stedpå jeres dejlige ø. Vi skal nok reklamere for øen , når vi kommer hjem til Nordjylland. De bedste hilsner fra Villy og Inger Lise christensen

11-12-13. august 20 Tusind tak for skønne dage hos jer, kommer helt sikkert igen. Hilsner fra værelse nr. 9-10-11

16.8.20 Tak for 2 skønne dage derhos jer! Med fuld høj sol ,ørkenvandring, cykelture, hygge aftnerpå havnen. Hilsner Oliver & Nana

Tusind tak for et skønt ophold på Casablanca. Vi har virkelig nydtAnholt. Et skønt sted her med god plads både ude og inde. Hilsner Erik og Karin

23.8.20 Tak for et par skønne dage i gode venners lag. Vi har virkelig nydt opholdet og øen. Jens og Katrine Kroon

27.8.20 Super casablanca! Dejlige dage med sol og venlige værtsfolk! Hyggeligt, rart og uformelt – vi kommer gerne igen. Flemming og Pia

Tusind tak for et par fantastiske dage, det startede lidt skidt (ingen færgeplads i Grenå) , men det sørgede i hurtigt for, blev sjovt og hyggeligt i stedet for. Lene og Kim

28.8.20 Godmorgen! Tak for et godt ophold og gode omgivelser. Gunhild og Jørgen, Middelfart

30.8.20 Kære Casablanca! Tusind tak for dejligt ophold! Og for endnu en fantastisk tur til Anholt! Den skønne ø! Tine, Tue og Birk København NV

31.8.20 Tak for nogle herlige dage på denne skønne ø. Velfungerende hostel med søde medboende gæster. Nåede alt hvad vi havde ønsket os, men kommer gerne tilbage en anden gang. Vi anbefaler stedet til andre venner og bekendte. Med venlig hilsen Tove Skrumsager & Henning Hansen

2.9.20 Skønne Casablanca og smukke Anholt, solskin og sensommervarme, aldrig har jeg set så klart vand, lækre badeture. Mvh. Elinor

6.9.20 Mange tak for et dejlig ophold her på Casablanca. Vi fik fuldt udbytte af opholdet, hvor vi fik vandret til fyret og hyggede os om aftenen sammen med de andre gæster. Vi kommer gerne igen en anden gang. Tak for nu. Mange hilsner fra Bente og Kaj, Hammel

20.9.20 Kære Jørgen og Dorte! Tusind tak for et dejligt ophold, skønne 4 dage, hvor alt fungerede perfekt. Dejlig atmosfære – skønne mennesker. De bedste hilsner Jan & Nynne

21.9.20 Mange tak for et superskøn ophold, vi har travet og cyklet mange km. på denne fantastiske ø Anholt, held og lykke fremover. Mange hilsner Nils og Else

27.9. 20 Tak for et dejligt og hyggeligt ophold i skønne rammer. Turen i golfvogn levede fuldt op til forventningerne. Kh. Bo og Lise

27.9.20 Tak for et par dejlige dage på denne skønne ø. Dejligt ophold. Hilsen Eline

28.9.20 Kære Dorte og Jørgen! I har det skønneste vandrehjem, tak for et dejligt ophold. Jeg elsker også Anholt. Håber vi ses snart igen. Kærligst Anette

30.9.20 Tak for et dejligt ophold, vi har nydt at cykle rundt. Det var lidt hårdt at nå op til fyret. Et skønt sted at bo på Casablanca. Hilsen Niels Henrik og Pia

12.10.20 Kære Jørgen og Dorte! Tusind tak for gode senge og god beværtning. Vi ses en anden gang. KH. Agnete & søn

13.10.20 Kære Casablanca/Jørgen! Ja det var så mig der fik den tossede ide at tage een dag til Anholt! Det har jeg dog på ingen måde fortrudt. Vejret i går var fantastisk og jeg fik travet Ørkenen tynd med mine vandresko (som jeg nu har smidt ud). Du har ret i at Anholt er en gudesmuk ø og her på Casablanca har jeg sovet som en konge. Tak for opholdet – jeg kommer gerne igen en anden gang. Gode hilsner Bjørn A. Bojesen, skribent og guide, Århus

25.4.21 Kære Dorte og Jørgen! Igen et dejligt ophold på – efter min mening  – Danmarks mest eksotiske og dejlige ø. Stedet emmer af den rolige og fredfyldte stemning vi kender fra resten af Anholt. Her kan vi slappe af. Vi glæder os allerede til næste besøg og håber det bliver lidt varmere i fejret til den tid. Kærlig hilsen familien Olesen/Ibsen, Støvring, Malling Kbh.

1.5.21 Hej Dorte og Jørgen! Tusind tak for et dejligt ophold på jeres skønne vandrerhjem. Det er bestemt ikke sidste gang vi kommer 🙂 Mage til veludstyret hostel og hjertevarme værtsfolk skal man lede længe efter. Knus Niels og Nina

6.5.21 Hej Casablanca! På trods af en hård sejlads herover har vi haft et par gode dage. Og et hyggeligt samvær med håndværkerne. Vi kommer garanteret igen. Kærlig hilsen Anne Grete Andersen og Troels Mathiesen, Kerteminde og Birgithe Thrane og Flemming Pedersen frs Middelfart.

10.5.21 Hej Casablanca! Tak for et dejligt ophold. Golfbilen var et kæmpe hit, tak for det. Kærlig hilsen Rose (Jelling) og Connie (Egtved)

25.5.21 Tak for et godt ophold i selskab med gode værtsfolk. Holder meget af høflig og velordnetselvbetjening. Ole og Ki Aabenhus

23.6.21 Tak for et par dejlige dage på Anholt, med et dejligt værtspar. Rita og Ernst, Knud Aage og Grethe

24.6.21 Vi takker også for et par gode dage på Anholt. Vi er meget begejstret for stedet, som er pænt, rent og hyggeligt som vi gerne anbefaler til andre som har planer om at besøge Anholt. Elin og Kjeld, Fredericia

2.7.21 Mange tak for nu! Anne Grethe, Århus

KNUS, Ole Tand

27.7.21 Tak for nogle dejlige dage på det gode sted med fine værelser. Knus Lene og Per Roholm, Grenå

5.8.21 Har boet her et døgn. Dejlig oplevelse rent og pænt. Vil gøre en indsats for at komme igen. Leif og Inge Marie Sonne Brønderslev, 1. gang på Anholt

6.8.21 Tusind tak for hyggelig samtale og rigtig god betjening. Sejlet hertil og har virkelig nydt godt selskab og gode samtaler og input om øen. Familien Svenningsen m.fl.

15.8.21 

Dejligt ophold her hos Jørgen og Dorte. Alt er fint og i orden. Her er en dejlig stemning og vi kommer gerne igen. Opholdets ordsprog – Magien opstår når mennesker mødes. Kh. Ole Hanne

26.8.21 Tak for fantastisk ophold. Vejret var med os og vi fik en dejlig gåtur til fyret – cyklet i bjergene og badet i det dejlige rene vand. Jonna Fruensgaard, Dronninglund

27.8.21 Tusind tak for 3 dejlige dage, vi har nydt det rigtig meget- og jeres dejlige måde at være på – vi nød også golfbilen – selv blæsevejret nød vi. Lotte og Jørgen – Ingolf og Ulla

29.8-31.8. “Värdens Rejser” fra Stockholm med i alt 18 deltagere + guide. Solrigt og fint, cykeltur og gin-smagning m.m.m.

8.9.21 Tusind tak for et dejligt ophold med jeres skønne hostel. Spændende a møde nye ansigter og udveksle tur forslag. Overvejer at vende tilbage. Kærlig hilsen Silkeborg pigerne Susanne og Anna

9.9.21 Tak for et dejligt ophold. Hyggeligt sted og spændende at tale med andre gæster, dejligt værelse. Tove og Per

13.9.21 Kære Dorte og Jørgen! Tak for et rigtig hyggeligt ophold hos jer og Anholt. Vi har set så meget på jeres (meste) og vores ø.  Med venlig hilsen Knud og Rita Auning

17.9.21 Tak for nogle dejlige dage på Casablanca. I har indrettet det, så der er alt nødvendigt, dertil venlig betjening plus alt vigtigt er i omgivelserne: Købmand, spisested, bar, strand og færge! Dejlig afslutning med dialogmøder m.v på 10 + 16 års kommunalpolitisk samarbejde med/på Anholt. Mads Nikolajsen, Grenå, SF i Norddjurs Kommunalbestyrelse. 

20.9.21 Efter mange år gik vores drøm om at se og opleve Anholt i opfyldelse – og vi er ikke blevet skuffede -fantastisk natur, dejlig hostel, skøn mad på “Algot” for til slut at nævne en fantastisk oplevelse på Anholt Gin, 🙂 Hilsen Grethe og Hanne ps! Det er nyt for os , at der findes ørentvist med 2 forplantningsorganer, men vi har jo aldrig været på Anholt før, he-he, kys-kys fra os!

23.9.21 Tak for et dejligt ophold i sol! Vibeke, Bo Agnete, Bent

26.9.21 Tak for overnatning og hygge her på Casablanca, vi har nydt vores weekendophold. Kirsten og Anna

5.10.21 Tak for et par hyggelige nætter på skønne Anholt, vi kommer gerne igen   🙂 Jens Glavind

10.10.21 En nat på Casablanca, herligt! Imorn turen på morronen till Fyrgården med bagage och mat. Tack Jørgen! Hans Arén, Barbera Arén-Svanvek

11.10.21 Kæmpe tak for hjælpen med vores lille Anholt studietur. Hils Polle og Carsten og sig stort tak for alt hjælpen. Det er altsammen meget værdsat. Gruppe D Aarhus maskinmesterskole

15.10.21 Tak for denne gang! Kommer måske igen til bedre vejr. Hilsen Kirsten, Ulla og Gerda

17.10.21 Mange tak for et par gode dage, hvor vi fik set Anholt fra golfvognen, det var så dejligt. Lilly Okkerstrøm, Britta Christiansen, Bjarne Christiansen

The time spent in kitchen was so much fun. Interacting with the other guest was so speciel!! Rick from Seattle

21.10.21 Aaaaaaaah ! Lækker Ø, lækre folk. Tak

Regn, regn og regn, men alligevel højt humør, strabadstur til fyret, – vi gjorde det! (4 ud af 8) og skønt at prøve golfbil. Tak for nu Fam. Linneberg og fam. Comer

23.10.21 The JUNIPERS har haft en fatastisk ferie, Enebær blev plukket, sange blev skrevet, Kviksand og Mars i løven – der var ikke meget tøven. Vi glæder os til at smage gin , både med og uden hind… Vi er Casablancas børn vi glæder os til at holde en ørn. Albummet kommer snart, vi skriver sange i en fart.

8.5.2022 Hej Dorte og Jørgen! Vi siger 100 tak for en dejlig weekend. Tak for hyggelige snakke. Vi ses lige pludselig. Birthe Hillersdal og Anne Lise Larsen

Kære værtspar på Casablanca! Tak for et rigtigt godt og mindeværdigt ophold. Den gæstfrihed som I og resten af øen har mødt os med, har været uovertruffet, tusind tak og på gensyn. Lene Birk & Irma Madsen Ålborg, Lene Haun & Knud.

12.5.22 Familien: 6 personer har nydt opholdet og været hele øen rundt, sågar ørkenen blev besejret (af 2) Vi fandt de tørre perioder til at cykle i. Vi har nydt freden på Casablanca, som vi havde stort set for os selv. Vi kommer gerne igen. Anders og Mette, Ålborg, Jette og Henrik Hjørring, Kirsten og Knud, Fløng.

15.5.22 Kære Dorte og Jørgen! Tak for en dejlig bededagsferie med masser af hygge, vino og sene aftner. Vi kommer gerne igen. Tina og Jan, Mikkel og JC

17.5.22 Tak for et par hyggelige dage her på øen og dette sted. En virkelig skøn ø, som vi gerne besøger igen og vil anbefale til vores bekendte. Karin og Niels Otto, Ikast

19.5.22 3 dejlige dage på Anholt og så for første gang. Dejlig ø som er er genbesøg værd. Tak for denne gang. Finn, Lene, Mette, Arne fra Viborg.

25.5.22 Kortklubben fra Jebjerg siger tak for denne gang. Det var dejligt at besøge øen, for mange af os for første gang. Tak fordi vi fik værelser samlet. Mange hilsner os fra Jebjerg.

29-5-22 Hej Dorte og Jørgen! Vi har i vores lille “ø-gruppen” snakket om 1 tur til Anholt. I år kunne det lade sig gøre at vi fik jer besøgt for 1. gang  på Hostel Casablanca. Det har været et super ophold her hos jer, vi har virkelig nydt det i Kr. Himmelfarts dagene i den smukke natur med masser af sol og vind. Venlig hilsen “Ø-gruppen Odense” Viola, Paul, Lise, Bruno, Dorte John, Lis og Carsten. 

8.6.22 Når vi rejser hjem i morgen, kan vi se tilbage på nogle dejlige dage på Anholt. Vi vil bestemt anbefale Casablanca til vores venner, som skal til Anholt senere på sommeren. Hilsen Steen og Helle Århus.

17.6.22 Tak for dejlige dage med gode faciliteter skal vi ikke klage. Der var orden og dejlig mens vi rundt på øen på cykel os sno. En førstegangsoplevelse af de gode, ja det går aldrig af mode. Tak for at vi her måtte være og fik noget om, ro og afslapning at lære. Mange hilsner fra Ruth, Hans, Grethe og Leif.

19.6.22 Tak for en dejlig oplevelse, gode værelser, badefaciliteter og køkken. Et super godt sted som kan anbefales. Mange hilsner Benny og Anni, Karen—- og John

22.6.22 Tak for dejligt ophold. Det var en stor oplevelse at besøge øen. Mange hilsner Maj. Britt & Knud Frederikssund

 

23.6.22 Hej Dorte og Jørgen! Tak for jeres hjælpsomhed og venlighed, vi vil tænke på nogle gode dage på Anholt. Kærlig hilsen Mona og Ragnhild.

24.6.22 Vi vil også takke for nogle dejlige og hyggelige dage hos jer. Alice og Mogens.

26.6.2022 Vi siger tak for et dejligt ophold her på skønne Anholt, et ophold fyldt med ro, stilhed og charme. Også tak for jeres anbefaling af Al´got hvor vi spiste begge aftner. Også her et dejligt sted med god mad og venlig og charmerende betjening. Anne-Marie og Kjeld Larsen, Odense.

30.6.22 Vi siger tusind tak for et dejligt ophold med gode faciliteter. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi kommer her, da Anholt er en utrolig skøn og en dejlig ø. Kærlig hilsen Jimmie, Eli og Emmelie.

Tak for nogle dejlige dage på øen. KH. Helle og Minna.

Tak for en fantastisk oplevelse og ophold. Pia og Tom.

10.7.22 Anholt & Casablanca, sol, strid vind, godt naboskab, cykling og dypning, sjæl og Anholts ånd er indtaget, så vi kan bevæge os mod fastlandet igen med livsmod og ro i sjælen. God sommer til alle. Kærlig hilsen Lotte (Ole) og Jette.

12.7. 22 Haft en fin vistelse her kommer gerne tilbaka. Hilsner Leif og Eva-Lena från Göteborg.

13.7.22 Tak for denne gang Jørgen og Dorte. Det var som altid et dejligt ophold. Ditte og Jacob.

16.7.22 Vi takker for opholdet på et sted som fungerer meget fint for os nogen dage denne sommer. Især da det blæste meget ude og var behageligt inde med fred og ro. Hyggelig, rent, rydeligt og stille mennesker. Mvh.  Anette og Sigoe fra Oslo.

17.7.22 Tusind tak for et dejligt ophold. Dejlige faciliteter, gode værter og god stemning. God sommer. Marianne og J. Marc.

18.7.22 Tak for et par dejlige dage her på Anholt. Her er helt fantastisk dejligt sted i har her. God sommer! Thorkil og Irene

20.7.22 Sindsygt ophold. Ses næste år igen næste år – -sindsygt – Mia – hjerte-hjerte

22.7.22 Tusind tak for et fantastisk dejligt ophold. Vi ses igen! Rikke & Co.

23.7.22 Tak for denne gang, hvor vi fik fejret min fødselsdag på terrassen og spiste jomfruhummere fra den lokale fisker. Vi har nydt stedet, de søde mennesker og ikke mindst Anholt, skøn ø med fantastiske strande. Pia, Preben, Peter, Natalie, Kim og Peter og Amalie der kom på besøg oppe nord fra på øen.

30.7.22 Mange tak for en skøn uge på smukke Anholt, vi har nydt det meget og håber på at komme stærkt igen til næste år. Kærligst Line og Linnea.

ØV! I morgen er det slut – for denne gang. Vi besøger sjældent samme sted to gange, men med Anholt vil vi gøre en undtagelse, for hold nu op hvor er det en fantastisk ø. Vi har kun mødt smil og imødekommenhed, hvorhen vi har været, og alt hvad vi har set, spist, drukket har været af høj kvalitet. Ja, den højeste og bedste kvalitet. Anholt er en gourmet ø i særklasse. Vi ses igen! Kh. Lars og Tove

1.8.22 Tak for denne gang. Tak for et super ophold. Såå hyggeligt! Vi ses VH. Lars og Lone.

9.8.22 Her er bare så dejligt at være! Knus fra Betinna, Bornholm

11.8.22 En dejlig ø og et dejligt ophold på Casablanca. Super dejligt vejr. Erik og Karen, Randers.

18.8.22 Tak for dejligt ophold i Casablanca og ikke mindst Anholt. Eva og Jørgen, Billund.

Tak for god behandling, i er nogle gode mennesker, jeg kommer til at savne jer. Hilsen Søren Toft + mor.

22.8.22 Tak for et dejlig ophold, vi kommer tilbage til Anholt og Casablanca. Knus fra Anne og Astrid.

25.8.22 Tak for et dejligt ophold her på Casablanca – Anholt er unik! Vi så og oplevede for første gang øen og vi kommer gerne igen. Lars og Lykke, Nyborg.

28.8.22 Tak for et par skønne begivenhedsrige dage på jeres dejlige ø – med afslappet stemning her på Casablanca. Pia (sammen med Jysk Rejsebureau).

29.8.22 Tak for alt! 

31.8.22 Tak for nogle gode dage, det har været en god oplevelse med mange dejlige mennesker som man er kommet til at holde af. Hilsen Lone fra Sjælland

Tak for en dejlig oplevelse og et skønt sted med en masse rare mennesker, og en fin service, er bestemt ikke sidste gang vi er her. Hilsen Lone & Dennis, Hårlev.

1.9.22 Vi er 6 sjællændere som har nydt opholdet og jeres gæstfrihed og gode service. Vi ses igen i 2023. Anna + Steen, Jette + Leo, Jette + Børge.

4.9.22 Tak for denne gang – ses måske igen. Fine solskinsdage gav os et godt indtrykaf jeres dejlige ø. Else og Poul fra Holbæk J.

8.9.22 Tak for denne gang på denne skønne solskins – Vi har nydt det, fået skøn mad. Joan & Ann har vandret 38.000 skridt til fyret og retur – Marianne & Kirsten nød øen på golfvognen. Masser af hilsner fra Horsens.

Kære Værter! Mange tak for gode dage her hos jer og på Anholt, det har været vidunderligt med den smukke natur – ha´ det godt! Hanne, Hillerød – Anna Margrethe, Silkeborg – Margit, Århus – Marie, Holstebro og Hanne Nykøbing F.

9.9.22 Mange tak for denne gang. En skøn uge hvor vi kom helt ned i gear. Vidunderligø og ophold hos jer har været perfekt. Vi kommer helt sikkert igen. Ha´   det godt. Susanne og Freddy Ladefoged, Århus.

11.9.22 Tak for en go´  og hyggelig weekend og dagen i golfvognen. Birgit, Betty, Bruno og Ole fra Hobro.

14.9.22 Mange tak for dejligt ophold! Der Crew det Aya Hanne og Anni

18.9.22 Hej Jørgen og frue! Tak for et herligt ophold – har talt med Michael Langebæk og skulle hilse. I ønskes god tur til Corsica. Bedste hilsner Jesper og Nina

24.10.22 Vi siger tak for 4 dejlige dage her på Casablanca – 1/2 års bryllupsdag i går 23 okt.22.  Vi takker og så så ses vi igen. God ferie til jer 2. Jan og Ulla Zartow fra Ebeltoft 

3.5.2023 Tusind tak for et dejligt ophold her på ¨Casablanca. Det har været super godt. Kærlig hilsen familien Rolle og fam. Sørensen

9.-11.5. 23 Vi har boet på hostels rundt om i DK. STOR ros til jer for rengøring. Alt er rent og pænt. Dejligt med så meget service, potter og pander, igen pænt og velholdt. Uventet og fantastisk at vi har haft hele huset for os selv, sikke en dejlig ro og stilhed. Hvis vi skal ønske noget , er det et bedre kort over Anholt med vejnavne på, det vil gøre det lidt lettere når man cykler rundt, men det har jo ikke noge med hostlet at gøre. Vi har i den grad nydt opholdet. Tusind tak. Peder og Gitte Ellegaard Juelsminde.

12.-14. maj 2023 Vandrevenner/Vilde venner. En fantastisk oplevelse at indtage jeres helt unike ø Anholt. Vi har nu i 3 dage nydtgodt af venlige beboere, et dejligt møde på museum – kirke  og fyrpasser i det smukke fyr. En tur på kroen, 25 km. travetur i ørken – skov og strand. Foruden en fest på “Algot fra havet” og fin musik så fedt. Tusind tak fra de vilde jyder.

15.5.23 Tak for en dejlig planlægningstur til jeres skønne ø. Vi glæder os til lejrtur i uge 36 KH. Efterskolen Helles STU

24. maj 2023 8 veninder som har kendt hinanden siden 1971 og stadig ses, siger tak for et dejligt opholder på Casablanca. Her er rummeligt og rent og pænt, praktisk indrettet og med viskestykker karklude o.s.v. – og inc. rengøring. Anholt er et spændende bekendskab med en helt unik natur. Kirsten B, xxx, Mette W, Astrid, Inger Mølbak, Gunna, Kirsten og Else.

Vi har i den grad nydt opholdet. Tusind tak. Peter og Gitte Ellegaard Juelsminde

29.5.23 Tak for et dejligt ophold. Skøn værelse. Gode faciliteter og en god bar og gode udeområder. Mvh. Fam. Nielsen Juhl Grundfør Hinnerup.

1.6.23 Dejligt sted. Skøn udsigt fra værelse 16. Tak for det desværre kun en nat her. Mvh. Kim og Agnete Melbye, Sorø

9.-11.6. 23 Tak for en dejlig weekend. Mvh. Børn og Ungecenter Norddjurs

12.6.23 Dejligt sted! Jane Larsen

17.6.23 1000 tak for for et skønt debutbesøg på Anholt, dejligt at have en base Hilsen Reuter kusinerne

18.6. 23 Tak for et dejligt ophold i dejlige omgivelser og søde mennesker. Hilsen Jørgen Vodsgård og vennerne fra Århus

18.6.23 Tack for fina dagar og rumlighed. Alois Stucki

19.6.23 Tak for de! Casablanca ist ein super gut hostel. Anja & Mathias

20.-23.6.23 Første gang vi besøger Anholt, men sikken en oplevelse. Vejret har været fantastisk og oplevelser overdådig. Mvh. Birthe og Kristian fra Fynsland

26.-28.6. 23 Vores første besøg på Anholt. Skønne dage trods regn og blæst. Flot natur. Dejlig bolig med alt hvad vi har brug for. Tak for fin betjening. Vh. Dines og Birthe

28.-30. juni 2023 Tak for et par dejlige dage på denne skønne plet i Kattegat. Vi er her for første gang og kommer helt sikkert igen. Vi har nået at se mange ting, mødt mange spændende mennesker og fået sjove historier om øen. Vi gik til fyret ca. 24 km. men kunne desværre ikke komme op i – det har vi til gode. Tak for skønt ophold på Casablanca – god betjening. Mange hilsner Ingrid og Dorte

12.7.23 Tusind tak for et dejligt ophold på skønneste Casablanca – al var bare i tip-top her. Bedste hilsner familien Viladsen Hadsund

13.7.23 Kære Casablanca! Tusind tak for et fantastisk ophold, du har givet husly til regn, regn lidt solskin og koldfront. Du ligger så dejligt her midt i det hele, tilbagetrukket fra havnen. Alligevel tiltrækker du masser af mennesker. Om det er til Tour de France eller din bar, folk elsker dig, det samme gør vi, små værelser ja men super faciliteter, hyggelig stemning søde mennesker og go udsigt. Tak for denne gang vi ses! Kram fra Andreas og Tim, KBH

Hello from family Williams, Australia har reached Anholt, cheers!

Kære Dorte og Jørgen! Som altid vidunderligt ophold – I gør det så godt Alt spiller Fam. Deneke og Co. Svendborg

15.7.23 Kære Dorte og Jørgen. Tusind tak for denne gang og for at vi må fejre Kurts fødselsdag hos jer. Vi glæder os allerede til næste år. KH. Hurt og Ane

19.-21. juli 2023 Tak for denne gang, vi se til næste år # Gasbox

24.-28. juli 2023 Tak for dejlige dage! Vi håber på bedre vejr næste gang. Jonna og Helle

27. og 28. juli 2023 Sådan solen skinner fra en skyfri himmel. Anholt vejr!

30.7.23 Kære skønne travle mennesker. Så blev det til virklighed – Vi kom til Anholt og tog det gode vejr med os. Dorte du er mægtig god til at lave Aperol (Den bedste) Jørgen “god til at lede efter nøgler”, men hvor blev hummeren af?? 🙂 Tak for et skønt ophold, dejlig musik og skønne mennesker. Håber snart vi ses derude i landet. Knus og Kram Anne og FritZ, Tina og Jan

4.8.2023 Första gången for mig på denna fantastiska ø, vill gärna tillbaka snart. Knus og kram Annika Andersson, Helsingborg

Tack for att få komma till Anholt ännu en gång! Anica

9.8.23 Tusind tak for ly i stormen. I er vores helte. Hilsen 2 glade “campister” (telt) med stor oppakning. Venlig hilsen Lise og Heidi

9.8.23 Tak for gode overnatninger på Casablanca. Anholt bød mange oplevelser og fantastisk natur. Vejret vise tænder på den mest stormfulde måde vi nogen sinde har oplevet. Vi kommer igen for at opleve Anholt i solskin. Vi vil igen bo på Casablanca. Hilsen Thomas og Flemming fra København.

11.8.23 Tak!!! Thank for be staying here in this beautiful surrendering after the storm you had a lot af things to do and all things looked great. I love this place and your hostel is a really important point on this island! All the best and take care. Ursula

Tak for nu, det var fantastisk!!!

15.-18.8. Tak for et dejligt ophold her på jeres dejlige ø. Falle og Kirsten

21.8.- 2023 Tack fór att vi fick bo har på Casablanca, väldigt trevligt och bra. Vi kommer tillbaka. Hilsen Erik, Pár ps. Baren er riktigt nice.

31.8.23 Tak for et dejligt ophold med gode oplevelser. Det var rigtig dejligt at køre rundt i den lille bil som gav mulighed for at se rigt meget af området. Vi havde det fineste vejr og oplevede at se en del rådyr. Kirsten og Finn – Tommy og Lisbeth Nyborg

31.8.23 Tusind tak for dejlige dage på Casablanca og Anholt. Vi har nydt det i fulde drag, hyggelig og velfungerende hostel, den smukkeste natur, stilheden, det fine vejr – perfekt 🙂 Tak og mange hilsner Jørgen og Else, Ringkøbing. 

1.9.2023 Tak for et dejligt ophold på Anholt. Casablanca er et perfekt sted at bo. Agnete, Skanderborg.

1.9.23 Vi har nydt at være på Anholt. Fred – ro – lange vandreture og et lækkert sted at bo og godt køkken på Casablanca. Hilsen Anna Marie Buur, Aarhus.

7.9.23 Mange tak for et skønt ophold her på Anholt, vi har nydt det i fulde drag Mona og Henning Hemmet, Vestjylland.

21.9. 23 Tak for denne gang. Vi blev blæst godt igennem, men fik en skøn tur tur rund på øen. Hvor er her smukt. Desværre var alt lukket ned, men købmand og Thaimad reddede det hele -:) Alt i alt en rigtig god oplevelse. Kirsten og Gert, St. Darum Bramming.

25.9.23 Tusind tak for et fantastisk ophold her på Anholt. Laila og Peter

31.3.24 Andreas: Tak for besøget, på fugleøen-Anholt da øens form ligner en fugl. Potti: Naturen her på øen, er underskøn og fantastisk, meget anderledes end så mange andre steder. Netop derfor er det skønt, at være her og vi kommer helt sikkert igen. Bense: Tak for nogle fine, skønne dage på Anholt – Vi ses igen. Anita: Tak for et godt ophold på Anholt 🙂 vi har nydt det hele, Casablanca, faciliteterne på øen og dog ikke forglemme den fantastiske smukke natur “Gemt ikke glemt”  Fam. Steffensen, Spjald Vestjylland

2.4.24 Tusen tak for enda et fint opphold her hos dere på Casablanca!! Vi gleder oss til å komme tilbake om 2 mdr. med familie og venner til bryllupet vårt. Vi ses!! Malin og Lars

 

 

Havnestrand
Fisketur efter markreller syd for øen