Bar, Festtelt og Petanque

Besøg Casablancas hyggelige udendørs bar der har åben hver eftermiddag, vi åbner senest ved færgetid og holder åben til først på aftenen. Her har vi flere forskellige fadøl fra Tuborg samt IPA, Grimbergen og 1664 Blanc. Vi kan også tilbyde den gode Anholt Gin, et glas koldt rosé/hvidvin eller måske en Aperol Spritz, – Baren har desuden de laveste priser på Anholt 🙂

I juli måned vil det være muligt at følge med i verdens største cykelløb Tour de France på Casablanca, her kan du også få en snak i baren om dagens etape.

Hold din næste store fest på Casablanca

Vi har købt et stort partytelt på 12 x 6 mtr. som kan opstilles på vores terrasse med plads til ca. 60 spisende gæster. Hvis du bestiller hele Casablanca for overnatning kan festteltet med borde, stole, Webergrill og bar leveres med til festen u/b. Der betales for opstilling og nedtagning af teltet eller det kan foregå ved fælles hjælp, grill-kok, barhjælp og anden medhjælp kan medbringes eller tilkøbes. At arrangere festen i selskab med gæsterne er en spændende oplevelse. Bestilling ca. 1 år før festen. Prisen for alle 51 sovepladser i 18 værelser: Lavsæson kr. 9.700, Mellemsæson kr. 12.400, Højsæson kr. 14.850 pr. overnatning med min. 2 overnatninger.  

Jan og jeg havde et fantastisk bryllup, fantastiske gæster, fantastisk kok og fantastiske værtspar på Casablanca, den rigtige præst ….jamen altså” –  24.4.2022 Ulla Zartow Zacho 

                

Anholt Petanque 

Vi har i alt 7 baner med 4 baner a 2,5 mtr. x 10 mtr. samt 3 baner a 2,5 mtr. x 12 mtr. til fri afbenyttelse for alle. Anholt Petanqueklub holder jævnlig turneringer på Casablanca og alle der har lyst er meget velkommen til at deltage. For det meste mødes man ved 14 tiden, og aftaler her hvem der spiller med hvem. Følg med på Casablancas Facebookside og øens opslagstavler eller Kig forbi!

Program 2022:
5. og 6. juli kl. 14-16
Musik på terrassen med Mads Bas
5. 7. kl. 14
Petanqueturnering og instruktion ved Jakob Gede Anholt Petanqueforening, alle er velkommen
26.7. kl. 11.30
”Anholt Open” Petanqueturnering, alle er velkommen
29.7. kl. 12
Anholt Petanqueforening ”klubmesterskab”, alle er velkommen
27.-30. juli kl. 14-16
Musik på terrassen med Claus Elmstrøm Olesen 🎸🎸🎸🍺🍺🎸🎸🎸
 
HVER torsdag kl. 14 i skoleferien “Rødvinsturnering” Petanqueklubben

Petanque turnering på Casablanca – alle kan være med