Bar, Festtelt og Petanque

Besøg Casablancas hyggelige udendørs bar som har åben hver eftermiddag, vi åbner senest ved færgetid og holder åben til først på aftenen. Her har vi flere forskellige fadøl fra Tuborg samt IPA, Grimbergen og 1664 Blanc. Vi kan også tilbyde Anholt Gin, et glas koldt rosé/hvidvin eller måske en Aperol Spritz, – Baren har de laveste barpriser på Anholt 🙂 Åben hver kl. 14:30 til kl.18 (dog ikke når der stormer og regner)

I juli måned vil det være muligt at følge med i verdens største cykelløb Tour de France på Casablanca, her kan du også få en snak i baren om dagens etape.

Hold din næste store fest på Casablanca

Vi tilbyde stort partytelt på 12 x 6 mtr. som kan opstilles på vores terrasse med plads til ca. 60 spisende gæster. Hvis du bestiller hele Casablanca for overnatning kan festteltet med borde, stole, Webergrill eller stor partygrill og komplet bar leveres med til festen u/b. Der betales for opstilling og nedtagning af teltet eller det kan foregå ved fælles hjælp, grill-kok, barhjælp og anden medhjælp kan medbringes eller tilkøbes. At afvikle en stor fest delvis i selskab med gæsterne er en spændende oplevelse som alle bør prøve. Bestilling ca. 1 år før festen. Prisen for alle 51 sovepladser i 18 værelser: Lavsæson kr. 9.995, Mellemsæson kr. 14.995, pr. overnatning med min. 2 overnatninger.

Leje af teltet alene inc. levering, lyskæder og hjælp til opstilling/nedtagning i alt kr. 3500.

                

Anholt Petanque 

Vi har i alt 7 baner med 4 baner a 2,5 mtr. x 10 mtr. samt 3 baner a 2,5 mtr. x 12 mtr. til fri afbenyttelse for alle. Anholt Petanqueklub holder jævnlig turneringer på Casablanca og alle der har lyst er meget velkommen til at deltage. For det meste mødes man ved 14 tiden, og aftaler her hvem der spiller med hvem. Følg med på Casablancas Facebookside og øens opslagstavler eller Kig forbi!

Petanqueturneringer og instruktion ved Jakob Gede Anholt Petanqueforening, alle er velkommen
 
”Anholt Open” Petanqueturnering, alle er velkommen
 
Anholt Petanqueforening ”klubmesterskab”, alle er velkommen
 
Musik på terrassen med Claus Elmstrøm Olesen 🎸🎸🎸🍺🍺🎸🎸🎸
 
HVER torsdag kl. 14 i skoleferien “Rødvinsturnering” Petanqueklubben

Petanque turnering på Casablanca – alle kan være med