Om Casablanca Hostel

Badeferie på Anholt filmklip – klik her

Casablanca er et hyggeligt og socialt sted at bo på Anholt, beliggende på havnen, tæt på færgen, restauranter, gode badestrande, butikker, natteliv m.v.
Ejendommen blev bygget og startede som “Restaurant Anholt Havn” tilbage i 1987. Restauranten blev efter kun få år overtaget af Cafe Casablanca fra Århus som derefter drev stedet videre som cafe og restaurant med live musik. I en årrække fortsatte dette koncept med forskellige ejere. Vi har efter at have drevet restaurant/købmand m.m. “Hele Molevitten” på øen i  2014 overtaget og derefter ombygget ejendommen til overnatning, fra 2017 fik vi godkendt stedet som vandrerhjem/hostel med ialt 18 nye værelser til udlejning i sommerhalvåret.
Casablanca viderfører dermed traditionen med et pensionat/sømandshjem på Anholt Havn der allerede blev etableret da Anholt Havn blev bygget helt tilbage i 1902. I 2018 lagde vi sidste hånd på ombygningen bl.a.  med en en stor udsigtsterrasse på 1.sal. I 2019 købte vi golfbiler til udlejning og åbnede en lille udendørs bar med venlige priser på terrassen. I 2021 byggede vi nyt vaskeri, kontor og lager med privatbolig på 1.sal og i 2022 ny overdækket bar samt tre nye petanquebaner. I 2023 købte vi nabogrunden bag Casablanca.

Vi fortæller gerne lidt om øen, kan komme med forslag til forskellige dagture og svarer selvfølgelig på alle de praktiske spørgsmål der kan være.

Vi bruger vores tid 100% på at drive Casablanca og gør os stor umage med at servicere vores gæster med venlighed og kvalitet så alle får et uforglemmeligt og godt ophold på Anholt, – se gæstebogen.

Vi glæder os meget til at byde velkommen til den kommende sæson.

Kærlig hilsen

Dorte og Jørgen

Casablanca Hostel, Gennem Landet 82b, Anholt Havn, 8592 Anholt – mobil +45 4068 9071 – Cvr 31370485 – Kontaktperson Jørgen Nielsen – Alle priser er i danske kroner – om booking muligt indtil 30 dage før ankomst eller afbestilling senest 60 dage før ankomst.