Om Casablanca

 

filmklip – klik her

Casablanca er et hyggeligt sted at være, beliggende på havnen, tæt på færge, restauranter, gode badestrande, butikker, natteliv m.v.
Ejendommen blev bygget og startede som “Restaurant Anholt Havn” tilbage i firserne. Restauranten blev efter kun få år overtaget af Cafe Casablanca fra Århus som derefter drev stedet videre som cafe og restaurant med live musik. I en årrække fortsatte dette koncept med forskellige ejere, men da det i flere år ikke var lønsomt blev stedet sat til salg i 2014. Vi har ombygget ejendommen og fra 2017 fået godkendt stedet som vandrerhjem/hostel med 16 nye værelser til udlejning i sommerhalvåret.
Casablanca viderfører dermed traditionen med et pensionat/sømandshjem på Anholt Havn der allerede blev etableret da Anholt Havn blev bygget helt tilbage i 1902.

I 2018 lagde vi sidste hånd på ombygningen bl.a.  med en en stor udsigtsterrasse på 1.sal.

 I år er de gamle badeværelser blevet nymalet og vi åbner en lille bar på terrassen i højsæsonen for hyggeligt samvær. Derudover har vi også fået nye møbler på terrassen samt opgraderet møblerne i fællesrummet.

Vi fortæller gerne lidt om øen, kommer med forslag til forskellige dagture og svarer selvfølgelig på alle de praktiske spørgsmål der kan være.

Vi bruger vores tid 100% på at drive Casablanca og gør os stor umage med at servicere vores gæster så alle får et uforglemmeligt og godt ophold på Anholt, – se gæstebogen.

Vi glæder os rigtig meget til at byde alle velkommen til den kommende sæson.

Venlig hilsen
Dorte & Jørgen