Om Casablanca

Casablanca er et hyggeligt sted at være, beliggende på havnen, tæt på færge, restauranter, gode badestrande, butikker, natteliv m.v.
Ejendommen blev bygget og startede som “Restaurant Anholt Havn” tilbage i firserne. Restauranten blev efter kun få år overtaget af Cafe Casablanca fra Århus som derefter drev stedet videre som cafe og restaurant med live musik. I en årrække fortsatte dette koncept med forskellige ejere, men da det i flere år ikke var lønsomt blev stedet sat til salg i 2014. Vi har ombygget ejendommen og fra 2017 fået godkendt stedet som vandrerhjem/hostel med 16 nye værelser til udlejning i sommerhalvåret.
Casablanca viderfører dermed traditionen med et pensionat/sømandshjem på Anholt Havn der allerede blev etableret da Anholt Havn blev bygget helt tilbage i 1902.

I 2018 lagde vi sidste hånd på ombygningen bl.a.  med en en stor udsigtsterrasse på 1.sal.

 I år er de gamle badeværelser blevet nymalet og vi åbner en lille bar på terrassen i højsæsonen for hyggeligt samvær. Derudover har vi også fået nye møbler på terrassen samt opgraderet møblerne i fællesrummet.

Vi fortæller gerne lidt om øen, kommer med forslag til forskellige dagture og svarer selvfølgelig på alle de praktiske spørgsmål der kan være.

Vi bruger vores tid 100% på at drive Casablanca og gør os stor umage med at servicere vores gæster så alle får et uforglemmeligt og godt ophold på Anholt, – se gæstebogen.

Vi glæder os rigtig meget til at byde alle velkommen til den kommende sæson.

Venlig hilsen
Dorte & Jørgen