Gæstebogen

16.6.17
Hej Casablanca!
9 friske jyder fra Mariager kommune vil gerne sige tak for en hyggelig overnatning/ophold her på Casablanca. Det er et hyggeligt sted hvor der er plads til alle. Pas på vi kan nemt finde på at komme igen en anden gang, – god sommer!! Margit Madsen + 8 venner.
18.6.17
Tak for herligt ophold på “Vandrerhjemmet”. Vi har nydt 2 dage på smukke Anholt med at cykle rundt og vandre. Bedste hilsen Peter og Marianne Ankarfeldt, Rørvig.
25.6.17
Hej Jørgen! Sikke en god ide med et hostel her på Casablanca. Vi har nydt et par dage, hvor vi har cyklet rundt, selvom vejret ikke har stået på sommersol. Vi kan sagtens finde på at komme igen, ligesom vi vil reklamerer godt for stedet. Mange hilsner Helga og Jens Sax, Bønnerup Strand.
Juni 2017
Tak for et “stormfuldt” møde med Anholt – God sommer. Finn og Lilian, Skanderborg.
2.7.17
Hej Jørgen! 1000 tak for et dejligt ophold og mange tak for den store hjælp med logi 🙂 God sommer til dig og Anholt. Heinrich og Anita, Slagelse – Tip Top sted.
28.6-4.7.17
Tak for et hyggeligt ophold på Casablanca/Anholt det var en stor oplevelse at stifte bekendtskab med denne ø, det er forhåbentlig ikke sidste gang. Familien Sten Langdahl, Kjellerup – ialt 15 personer.
3.7.17
Vippetur på båden, Død gråsæl på land, Vandretur i smuk natur, Anholt leve kan. Henning og Eva, Mogens og Kirsten.
Juli 2017
TAK for et dejligt ophold her på skønne Anholt. Vi ses 🙂 Mange hilsner Trine & Troels.
12.7.17
Stort tack fór en härlig vistelse på Anholt. Vi har bott bra på Casablanca. Familien Andersson/Svensson/Agerbjer/Andreassen, Sverige – ialt 12 personer.
15.7.17
Farvel og på gensyn til smukke og anderledes Anholt. Dejligt at få hele 4 dage herude midt i Kattegat…i godt vejr. Vi kommer igen en anden gang, og hyggeligt at hilse på dig Jørgen. Sommerhilsner fra fastlandet. Frederik og John Veng, Hadsund.
20.7.17
Tak for et dejligt ophold på Casablanca. Du er rigtig god til at skabe hygge omkring gæsterne Jørgen. Kærlig hilsen Seung Eun og Sven fra Århus.
22.7.17
Tak for et dejligt ophold i skønne omgivelser. Jeg vil klart anbefale stedet til andre 🙂 Venlig hilsen Lene Bjerre, Grenå.
23.7.17
Tak for 3 dage her 🙂 på denne specielle hyggelige ø og på dit hostel Jørgen. Kommer gerne igen. Mange sommerhilsner Søren & Lise, Michael & Connie, Grenå.
Juli 2017
Super hyggeligt 🙂 Dejlig modtagelse, fint værelse, ok ……naboer tæt på vinduet (udenfor) 🙂 men vi anbefaler gerne 🙂 god sommer – Allan & Jette.
2.8.17
Hej Jørgen! Tak for 2 dejlige dage, kommer gerne igen. Tak for din venlighed. Mvh. Helle/Pia
6.8.17
Kære Jørgen! Tak for fire gode overnatninger i det fine nye Casablanca Hostel. Beliggenheden er super. Huset er godt og funktionelt indrettet. Du er en meget behagelig og dygtig vært. Vi har nydt Anholt som vi kender rigtig godt fra mange tidligere besøg. Bedste hilsner og på gensyn. Jørn og Else, Grenå.
8.8.17
Hej Casablanca! Hyggeligt sted. Det har været godt at bo her og det har været hyggeligt. Vi kommer helt sikkert tilbage og vi vil klart anbefale det. Venlig hilsen familien Siggaard. Held og lykke fremover!
10.8.17
Hej Jørgen! Tak for 3 dejlige dage på jeres fantastiske ø. Vi har nydt opholdet og glæder os til at komme igen. Venlig hilsen Ruben, Jos, Ulla og Mia.
12.8.17
Tak for din måde at være på og den fine modtagelse i onsdags. Vi har haft en rigtig god oplevelse her på Anholt, men vi har også været heldige med vejret! mange hilsner fra Pia og Svend Erik, A’mar.
August 2017
Fint og flot natur! Der er ikke for meget plads til 2 i værelset. Jytte.
August 2017
Hej og Tack! Fór någna vundebara dagae häe. Här bor man perfekt o bra på alle säff o vis, o häla till at kommer gärna tillbaka, hoppas näste sommer. Love Anholt. Birgitta Dalksjö, Sverige.
3.9.17
Hej och tack! For några trevliga dagar med fint väder. Mvh. Bengt og Susanne Bengtsson med 2 venner fra Sverige.
18.10.17
Tak for et par dejlige dage. En rigtig hyggelig ø og et opholdssted med alt hvad man kan ønske sig. Casablanca mangler ikke noget og helt sikkert et sted der kan anbefales. Karin Bergen og Jacob Bjørn, Odense.

Fra Facebook:
30.5.17
Fint og simpelt. Utrolig venlig ejer, klart en seng jeg vil overnatte i igen. John Reyes, Netværks tekniker – 5 stjerner
Et rigtig dejligt sted, små værelser, men et dejligt stort fællesrum med køkken m.m. Helga Sax
– 4 stjerner
Lili Bay Jensen – 4 stjerner
Ava Shayan – 5 stjerner
2018
Hanne Kalhave – 5 stjerner
19.4.2018
Tak for et godt ophold.
Vi har nydt dagene med solskin fra morgen til aften.
Hilsen fra
Maibritt,Fyn
Helle, Avernakø
Lis, Avernarkø
27.4.2018
Tak for at vi måtte bo her
kh. Ella + familie (2 par med børn og morfar)
16.5. 2018
Tusind tak for at vi måtte bo her, for god behandling m.m. Vi kommer helt sikkert igen!
Hilsen fra arkivarerne fra Djursland/Norddjurs – 8 værelser
18.5.2018
Tak for nogle dejlige dage på Anholt og på dit vandrerhjem. På denne tid af året er her dejlig fredeligt, vandrerhjemmet er veludstyret og ligger godt og værten er flink og hjælpsom.Vi vil gerne komme igen.
MVH Inger og Finn fra Skanderborg
21.5.2018
Gisteren geland op EKAT (Anholt Fairfield) Vandaagvertrakken naar EKSS (Samsø Fairfield)
Find var de dag weer EHGG (Grøningen Holland) – 5 personer flyvende fra Kristianssand Norge
21.5.2018
Vi har haft en kanon dejlig pinse på Anholt. Været øen rundt og blevet overrasket over naturen – en stor oplevelse 20-25 km. i skoen pr. dag og solbrune arme. Et sted vi gerne vil tilbage til. Mange hilsner fra 2 vennepar fra Oevs og Odense.
30.5.18
Hej Jørgen!
Vi er to friske piger (68 og 71 år) Vi har haft det rigtig hyggeligt og sjovt her. Dejlig værelse og opholdsrum (køkken-stue) Hot natur hvor vi har lejet cykler og gåture. Dig: Jørgen er glad og imødekommende, alt i alt dejligt sted. Hedebølge.
M.v.h. Frida Rasmussen, Århus og Margrethe Kjærbo, Fredericia.
3.6.18
Hej Jørgen!
1000 tak for et par helt fantastiske dage i denne skønne bygning, vi ses snart igen.
De bedste hilsner Puk, Anders og Rolf ***** = 5 stjerner
4.6.18
Fantastisk vej. Øen rundt på ben. En god seng at sove i Zzzzzz
Tak for dejlig ferie. Marianne og Brian, Bullerup.
12.-15.6.2018
Hej Jørgen! Tak for nogle hyggelige dage på Casablanca og Anholt, som er et besøg værd. Det var vort første besøg på Anholt, men ikke det sidste!
Ove (Horsens), Ole og Nid (Thailand) og Vivi (Skiby)
17. juni 2018
Tack för oss! Fantastisk boende på fina Anholt. Jasmine & Staffan, Varberg
21.6.18
Tak for 3 gode dage på Anholt. Det var så vores 11. år på ø-ferie sammen. Spændende at opleve de danske øer. Signe og A.G.
24.6. 18
Tack for meget fine værelser hår!! Erik, Lisa, Selma, Kerstein Pontus från Varberg.
24.6.18
Anholt er ønskeøen! Ingeborg Christiansen
Det synes jeg også – Vi ses. E.W.
24.6.18
Tusind tack! Vi kommer gärner tillbaka!
Familien Rydén Lund / Upsala
4.7.18
Tack for två underbara dagar, det var det basta som hänt i år.
Kenneth og Birgit, Varberg
5.7. 18
Tak for et dejligt ophold, kh. Lotte og Henrik v. 4
14.7.18
Vi siger tak for 4 dejlige overnatninger her på casablanca. Vi har haft det skønneste varmeste vejr tænkes kan. Vi har oplevet orgelfestivalen, vandret til fyret og været på en guidet tur i ørkenen. Besøgt Kroen til stegt flæsk og persillesovs og Tanternes Hus. Vi har badet og nydt et skønt Anholt. Tak til Jørgen for dit dejlige velholdte Casablanca, vi håber det eksisterer i mange år fremover.
Kærlig hilsen
Charlotte Ballegaard, Svend og Elsebeth Skou.


15.7.18
Kære Jørgen
Tak for Casablanca Hostel – vi har haft nogle fantastiske dage her, og vi er så glad for at se hvordan du har forvandlet Casablanca til et hjem, det har været skønt at være tilbage og sjovt at “bo på dansegulvet”.
Held og lykke med det hele, kærlig hilsen Henrik og Tricia (tidligere ejere af Casablanca).
Rasmussen Pallesen var her , det var hygge!
Hyggelige fælles arealer og dejlig stemning. Tak for denne gang!
17.7.18
Tack Casablanca Hostel!!
Härliga, soliga dagar på ett vackert Anholt. Lugn och fantastisk start på vår semester. Hoppas på att komma tillbaka samma tid näste år !!
Önskar er en fortsat härlig sommar 2018.
Klem og kram från familien Forsberg, Göteborg
23.7.18
Hej Jørgen og Dorte!
Tak for denne gang, det har været dejligt, hyg jer! KH. Lone
24.7.18
Tak for smukke timer på Anholt og Casablanca!
Sascah og Klara
27.7.18
Tusinde tak for nogle fantastiske dage her på Anholt. Huset, beliggenheden og vejret var der intet at ændre på – PERFEKT!
Maibritt Hede, Odder
28.7.18
Kære Casablanca!
Ingen smukkere, poetisk, perfekt beliggende perle på Anholt kunne vi have ønsket os. Fedt sted, fedt service og så er det bare generelt fedt at have lært jer og Casablanca at kende. Vi kommer gerne tilbage til dette dejlige sted, hvor der er tid og plads til alt. I og Casablanca vil være i vores bevidsthed længe endnu og i vil altid ligge i vores oplevelsesbank. De kærligeste orange hilsner.
Århus telt rejse laug
1.8.18
Kære Casablanca!
Tak for hyggeligt ophold med en dejlig beliggenhed
+ Det har været så hyggeligt at vågne op på dette dejlige sted. Der er gode faciliteter og vi vil klart anbefale det til andre. Knus Nanna og Molly (16 år gamle) – Vi er altså fra indre København
Fantastisk sted – en fest 🙂 Anne
1.8.18
Kære Jørgen (Casablanca)
Dejligt sted du har, og vi håber lokalplanen falder ud til din fordel. Det er genialt med et vandrer hjem så tæt på færgen. Tak for denne gang. Mange hilsner fra Marie, Jens og Anette, Vanløse
2.8. 18
Kære Casablanca!
Jeg vil bare sige at det er et FANTASTISK sted med mange aktiviteter og flot natur. BEDSTE STED JEG HAR VÆRET PÅ!
K.H. Adrian
3.8.18
Tack för två hårliga dagar på fina Anholt och Casablanca!
Vi kommer tillbaka ….
Åse, Ann, Anki, Anna-Lena,Maggan, Lars och Patrik från Varberg
5.8.18
Tack för härliga dagar på Casablanca! Vi återkommer så gärna.
Eva o Birgitta från Varberg
7.8.18
Tak for 3 gode nætter på Casablanca og smukke blæsende/stille dage på Anholt. Tak til Jørgen for god hjælpsomhed – og alt godt fremover!
Bedste hilsener Søren og Anne-Marie, Frederikshavn.
7.8.18
Tusen tack for fantastiske härliga dagar på Anholt och Casablanca!
Vi kommer tillbaka!
Marielle Neander, Ingemar Anderson, Varberg
10.8.18
Tack för ett trevligt boende! Vi gillade Anholt, men det blev lite jobbigt att bli instängda på grund av vädret! Lisa m. barnen Saltsjö, Nacka, Sverige
10.8.18
Tusind tak for et uforglemmeligt ophold på jeres dejlige ø.
Vi har været rigtig glade for at bo her på Casablanca. Uformel, hyggeligt, afslappende og ikke mindst med stor hjælpsomhed og omsorg fra værten og hans hjælpere.
Vi håber virkelig du får lov at beholde dette dejlige sted – Vi var ikke kommet hvis vi ikke kunne have boet her.
Mange hilsner fra Aulle og Frida
11.8.18
Thank you very much. You were very kind.
Luids, Luca, Myuom, Ljuds Calthoore- Loones fra Belgien
13.8.18
2 hurtige og aktive dage på Anholt.
Inge + Birgit, Faxe og Næstved
13.8.18
Dejlig sted, et smukt sted at bo på.
M, K.-Å & A. Varberg
14.8.18
Det er fandme udmærket det her.
XX
15.8.18
Hvor er det fantastisk – og unddværligt med hostel/vandrerhjem på havnen. Det giver noget for enhver smag på øen, og Jørgen er den perfekte vært.
Fantastisk ophold, fantastiske muligheder.
Vær. 8, Bente
16.8.18
Skønt sted hostel såvel som Anholt. Skøn gåtur øen rundt, sælerne der kigger frem i vandet, kærlighedsstien hvor man er på toppen af alt, små rådyr og harer der kommer frem, skøn ørken. Ja flot flot natur.
Tak for denne gang Helle 🙂
16.8.18
Dejligt sted med dejlige senge bl.a. Vi har nydt spadsereture på stranden og i ørkenen, selvom afmærkningen fra “pælestien” ikke er for god, det kostede os måske 7 km. ekstra.
Hvem ved om ikke vi kommer igen. Liselotte og Henning
19.8.18
Tak for et dejligt sted!
Jørn Jensen, Vandrergruppen +45
23.8.18
Vi har haft en dejlig tur til jeres dejlige ø. Kan anbefales!
Lene, Susanne, Kaj, Jørn
23.8.18
1000 tak for et dejligt ophold. Dejligt sted: Casablanca, håber vi kan komme her mange år endnu. Kan varmt anbefales.
KH. Kai + Kristian


23.8.18
Jo, i morgen er det afgang kl. 08.00 med færgen.
Vi siger tak for nogle dejlige dage her på øen – men ikke mindst tak til Jørgen for god behandling og en dejlig måde at være på. Held og lykke fremover.
Mange hilsner fra Misse, Middelfart og Inger & Flemming, Høng
23.8.18
Tak for et godt ophold på Anholt! God modtagelse, gode senge, funktionelt køkken ……..
Mange hilsner fra Elisabeth og Else
27.8.18
Hej Jørgen! Tak for et par dejlige overnatninger, det var ret hyggeligt med vores fælles skoleforløb.
Mange hilsner fra Lene, Lis M. og Aage
18.-20.9.18
Tak for nogle gode dage på Anholt!
Sørten Eisenhardt & Kirsten Eisenhardt, Morten Frederiksen, Agnes Bjerre
30.9.18
Tak for et dejligt ophold.
Venlig hilsen Jette
16.10.18
Et dejligt sted at bo. En smuk ø. Tak for nogle dejlige dage med sol fra morgen til aften. Fantastisk badestrand.
Venlig hilsen
Anne og Benno
21.10.18
Tak for denne gang, det var en fornøjelse, ses måske igen!
Ole Stiig
21.10.18
Trætte i benene, matte i hovedet, Anholt var hvad vi troede.
Dejlig forlænget weekend i naturen.
Tak for denne gang
John og Lene Groth, Svendborg

22.4.19

Näste anholt, Anholt! J.W.

Mycket bra – allt man behöver finns. Værelse 8

25.4.19

Takk for et spennende opphold her på Anholt. Flott værelse og spennende omgivelser.

Med hilsen fra Jeanette og Tom, Norge

13.5.19

Tak for et dejligt ophold her på Casablanca, tak Jørgen og Dorte for jeres hjælpsomhed. Rigtig skøn natur her på øen! Vi ses på hovedlandet til efteråret. Mange Hilsner Jette og Jens Erik, Assens

14.5.19

Thank you for your warm hospitality and your beautiful and peaceful island. Avline og Renior, Frankrig

17.-19. juni 2019

Tak for et dejligt ophold her på Anholt. Vi har gået og set og oplevet en masse. Herligt! Casablanca hotel/hostel har været en fin og særlig oplevelse – tak for det til hr. og fru boss. Birthe og Svend Aage Christiansen, Randers

21.-23 juni 2019

Tak for et spændende ophold, vi har nydt den fine strand og de skønne omgivelser, her har været godt at bo, – mangler intet. Helle og Søren, Birthe og Kaj Vingaard

29.6.19

Tusind tak for en dejlig oplevelse, der er en masse dejlige omgivelser. Jeg Elin har aldrig været på Anholt før men det har været dejligt og et dygtig værtspar Dorte og Jørgen. Tak for det. Venlig hilsen Elin Nielsen og Jørn Marker Trustrup

29.6.19

Tusind tak for et hyggeligt ophold og glædeligt gensyn med Anholt. Vi har hygget os på Casablanca, og glæderos allerede til ankomme igen. Ha´en rigtig god sæson. De bedste hilsner fra Anja, Kamille, Trine og Camilla

30.6.19

Tack for en underbart hærlig helg! Har firat en 60 åring på denna dejlige ø! Med Cykeltur, smørrebrød, snaps, och Tuborg, med goa salta bad i ettunderbart havsbatten. Tack Anholt! Hoppas vi ses igen! Hælsimingar Jørgen  og LisbethLind, Viktor Lind, Ida Sämgård. Bålfolket: Claes & Frida, Julia & Frederik, Samantha & Samuel

30.6.19

Tusind tak foret stort døgn her på her på  Casablanca – /Orakelbar var super! God sommer Karin og Morten

1.7.19

Synes virkelig at Casablanca er fedt indrettet, super hyggeligt, tjekket og rent. Min datter sagde i går aftes at hun allerede følte sig hjemme. Ejner

4.7.19

Kære Dorte og Jørgen. Tusind, tusind tak for nogle fantastisk dejlige dage. I er et par dejlige mennesker som forkæler os alle og viser stor omsorg for os. Tak for det. Vi har boet i nr. 15 og det har været SÅ fint. Vi håber i får en rigtig dejlig sommer. Store KNUS til jeg begge fra August, Henrik, Jan og Lis fra Thisted. Også mange varme hilsner til jer fra Mikkel Jan

6.7.19

Kære Dorte og Jørgen! Lone og Palle fra værelse 1 vil sige jer tak for denne gang. I er to venlige og rare personer, med en utrolig venlighed og meget hjælpsomme, som samtidig mærkbart brænder for Casablanca. Det har været nogle yderst fantastiske dage på denne dejlige ø Anholt og Casablanca Hostel er et sted vi helt bestemt vil anbefale andre, og vil besøge igen. Jeres gode faciliteter, hyggelige opholdsrum, gode fine og rene værelser. (Super) Vi har nydt hver en dag også tak til dig Jørgen for tippet til kærlighedsvejen det var en super dejlig tur langs vandet og fantastisk høje og landskab som snoede sig i den vilde natur. Rigtig god sommer til jer begge. Lone og Palle

Tusind tak for et super ophold, her på Casablanca! Skønne forhold. God sommer.  Andreas og Therese

12.7.19 – 

Hej Dorte og Jørgen! Tusind tak for denne gang, tror bestemt ikke det er sidste gang, vi har råhygget os, og børnene endnu mere. Vi ses Mathia & Kathrine. Anton, Thilde og Ida – os fra Hemmed

17.7.19

Tack! for en trevlig vistelse i Casablanca. Vi återkommer gárna! Susanna Matz, Henrik Larsson Sverige

19.7.19

Tak for denne gang, det går ikke 14 år endnu en gang før vi vender tilbage til Anholt. Luna & Co

21.7.19

Tusind tak for et skønt ophold, fantastisk sted i har her 🙂 Mia, Nana og Rikke

22.7.19

Vi følte os “hjemme” hos jer i Casablanca! Tak for denne gang, når der står Anholt i vores ferieplan igen, vil vi gerne bo hos jer igen! Palle og Annemette

28.7.19

Tak for denne gang, vi ses igen til næste år. Bassam København Ø

Hej Casablanca! Jeg elsker dette sted. KH Adrian

Hej Jørgen og Casablanca!

Tak for to fantastiske dage på Casablanca og skønne Anholt. Adrian, Ødge, Isak, Emilia, Anne-Sofie, Kristine og Jimmi fra København, Vesterbro.

3.8.19

Tak for god behandling Frederik og Charlotte, Østerbro København

6.8.19

Ich leibe Anholt, Es ist so wunderschön bei euch!

7.8.19

Kære begge to! Tak for nogle fantastiske dage hos jer og jeres fantastiske gæstfrihed gjorde meget indtryk på os. Kurt, Lilian, Katrine og Anna. NB. Tak for lån af puden til golfbilen kh. Katrine

Tak for et godt ophold. Hilsen familien Blach

10.8.19

Tak for vi måtte være på jeres fantastiske sted. Indtil nu har “Casablanca” altid mindet om en af de bedste film, der nogensinde er lavet. Nu tænker jeg på Anholt, hvergang ordet strejfer min hjerne. Fortsat god sommer! Familien Hansen – Lerhard

11.8.19

Tak for et dejligt ophold og stor gæstfrihed. Hilsen Preben og Anna Thomsen

August 2019

Mange tak for denne gang. Et hyggeligt sted, stille og roligt. Tak for jeres gæstfrihed. Mogens og Birthe Juul

August 2019

Tak for nogle dage på jeres lille ø. Som øbo er det fantastisk at besøge andre øer og i har været en fornøjelse at lære at kende. Kærlig hilsen Peter og Mariann fra Fanø

23.8.19

Tak for nogle dejlige dage på jeres hyggelige Hostel. Vi har nydt øen og jeres gæstfrihed. Mange hilsner Jesper og Susanne

29.8.19

Tak fo 2 dejlige dage her på Casablanca og hyggestunder med de andre beboere. Vi har også nyd naturen rundt på Anholt. Mange hilsner Torben og Anette

28-30 aug. 2019

I två dygn har vi varit hos er på Anholt. Så mysigt! Nästen inge menisker, tyst, vackert vider, regn, storm. Vi har cyklet och åkt golfbil! Tack o på återseende! Johanna & Truls, Värmdö

30.aug. – 1. sept. 2019  – Anholt Marathonløb 2019

Vi var 4 gutter fra Sjælland, som alle 4 for første gang besøgte Anholt – hvilken oplevelse og fornøjelse. Afgjort ikke sidste gang det sker. Vi var her i  forbindelse med Anholt Marathon, hvilket havde 10 års jubilæum i år. En helt fantastisk tur ud gennem ørkenen og tilbage til Anholt By og videre på den vestvendte del af øen på de sidste 21km. Uomtvistelig ikke sidste gang jeg løber her 🙂 Adam, Henrik, Christian og David

16 gæster fra Løbeklubben FAK 66 Frederikshavn 31.8.19

30.8.19

Vi er 4, der aldrig der aldrig har besøgt Anholt. Casablanca er alletiders sted. Vi har haft et fantastisk ophold og kommer igen. Hanne Gadmer, Kolding

1.9.19

Vi takker for en skøn overnatning og gæstfrihed! Camilla Goul Bach

26.9.19

Mange tak for nogle herlige dage her på Casablanca og Anholt “udenfor sæsonen”. Jeg kommer tilbage! Bedste hilsner Anders

29.9.19

Vi en kort/cykelklub på 8 personer, hvor 5 af os aldrig har været på Anholt før, der har haft et par dejlige dage her på øen. Vi cyklede rundt i går og har set en masse af den utrolige dejlige og specielle natur. Vi har hygget os her på Casablanca, hvor vi har været heldige at have haft det hele for os selv. I aftes nød vi vores middag på kroen og er nu ved at gøre os klar til at skulle med færgen tilbage til fastlandet. Vi kommer gerne igen i sæson. Tak for denne gang. Irene Pedersen og venner

16.10.19

Kære Jørgen og Dorte! Tak for et fantastisk ophold på jeres skønne vandrerhjem. Vi har virkelig nydt at bo her og været glade for det hyggelige køkken og værelse samt terrasser og bade. Vi ser frem til at komme igen næste år! KH. Randersslænget

Oktober 19

Kære Jørgen og Dorte! Tak fro et fantastisk ophold på jeres fantastiske vandrerhjem. KH. Lis, Karl Arne, Cecilie og Mads

Havnestrand